OMAKOTITALON PUTKIREMONTTI Sastamala, Tampere, Nokia ja koko Pirkanmaa

Käyttövesiputkien elinikä on noin 30–50 vuotta, tämän jälkeen putket on syytä uusia. Uusiminen kannattaa toteuttaa ennakoiden, jotta vältytään asukkaalle huomattavasti vaivalloisemmalta ja kalliimmalta vesivahingon aiheuttamalta korjaustyöltä. Tarjoamme omakotitalojen putkiremontit alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Huittinen, Kokemäki, Lempäälä, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta.

Omakotitalon putkiremontti kestää tyypillisesti 2-5 päivää. LVI-Asennus Salmela Oy huolehtii omakotitalon putkiremonteista ammattitaitoisesti ja huolellisesti, kuitenkin siten että asukkaat voivat asua talossa koko putkiremontin ajan.

Jos vesivahinko ehtii tapahtua putkien pitkän iän aiheuttaman huonokuntoisuuden vuoksi, vie sen korjaaminen huomattavan paljon kauemmin aikaa kuin omakotitalon putkiremontti itsessään. Lisäksi vesivahingon aiheuttaman saneerauksen korjaaminen yhdessä välttämättömän putkiremontin kanssa tulee reilusti kalliimmaksi. Kannattaa siis tarkistuttaa putket säänöllisesti, sekä olla yhteydessä urakoitsijaan hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Laadukkaat omakotitalojen putkiremontit Sastamala, Tampereen, Nokian ja koko Pirkanmaan alueella

Tarjoamme laadukkaat ja ammattitaitoiset omakotitalojen putkiremontit alueella Sastamala, Tampere, Nokia, Lempäälä, Huittinen, Kokemäki, Loimaa, Urjala, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Hämeenkyrö ja Ikaalinen. Lisäksi palvelemme koko Pirkanmaan ja Satakunnan alueella