ILMALÄMPÖPUMPUT JA ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT Sastamala, Tampere, Nokia ja koko PIRKANMAA

LVI-Asennus Salmela Oy myy ja asentaa laadukkaat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Huittinen, Kokemäki, Lempäälä, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta.

MITSUBISHI JA GREE ILMALÄMPÖPUMPUT SASTAMALA, TAMPERE, NOKIA JA KOKO PIRKANMAA

Oikein asennettu ja laadukas ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia, sekä lisää asumismukavuutta. Talvella sähkölämmityksen tarve pienenee ja siten myös sähkölasku. Kuumina kesäpäivinä ilmalämpöpumppu myös viilentää kiinteistöä. Myymme ja asennamme muun muassa Mitsubishi- ja Gree -ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumppujen asennus edullisesti mm. alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Lempäälä, Kokemäki, Huittinen, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta. 

JÄSPI ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT SASTAMALA, TAMPERE, NOKIA JA KOKO PIRKANMAA

Myymme ja asennamme Jäspi ilma-vesilämpöpumput. Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu sekä kiinteistön, että käyttöveden lämmitystarpeisiin. Oikein asennettu ja laadukas ilma-vesilämpöpumppu voi nykyisestä lämmitysjärjestelmästä riippuen pienentää lämmityskustannuksia jopa 50%-70%. Myymme ja asennamme muun muassa Jäspi-ilmavesilämpöpumput. Ilma-vesilämpöpumppujen asennus edullisesti mm. alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Lempäälä, Kokemäki, Huittinen, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta. 


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKKAAT ILMALÄMPÖPUMPUT JA ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT Sastamala, Tampere, Nokia ja koko PIRKANmAA

Tarjoamme laadukkaat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput Pirkanmaalla mm. alueella Sastamala, Tampere, Nokia, Lempäälä, Huittinen, Kokemäki, Loimaa, Urjala, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Hämeenkyrö ja Ikaalinen. Lisäksi palvelemme koko Pirkanmaan ja Satakunnan alueella