ILMALÄMPÖPUMPUT JA ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT Sastamala, Tampere, Nokia ja koko PIRKANMAA

LVI-Asennus Salmela Oy myy ja asentaa laadukkaat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Huittinen, Kokemäki, Lempäälä, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta.

MITSUBISHI ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT SASTAMALA, TAMPERE, NOKIA JA KOKO PIRKANMAA

Myymme ja asennamme Mitsubishi ilma-vesilämpöpumput. Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu sekä kiinteistön, että käyttöveden lämmitystarpeisiin. Oikein asennettu ja laadukas ilma-vesilämpöpumppu voi nykyisestä lämmitysjärjestelmästä riippuen pienentää lämmityskustannuksia jopa 50%-70%. Ilma-vesilämpöpumput asennettuna edullisesti mm. alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Lempäälä, Kokemäki, Huittinen, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta. 

MITSUBISHI JA GREE ILMALÄMPÖPUMPUT SASTAMALA, TAMPERE, NOKIA JA KOKO PIRKANMAA

Oikein asennettu ja laadukas ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia, sekä lisää asumismukavuutta. Talvella sähkölämmityksen tarve pienenee ja siten myös sähkölasku. Kuumina kesäpäivinä ilmalämpöpumppu myös viilentää kiinteistöä. Myymme ja asennamme muun muassa Mitsubishi- ja Gree -ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumppujen asennus edullisesti mm. alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Lempäälä, Kokemäki, Huittinen, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta. 


PYYDÄ TARJOUS!

Fill out my online form.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -MONIPUOLINEN ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan 32 -ilma-vesilämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. 

Laitteen säätöjärjestelmä ja muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy säästönä sähkölaskullasi.

Ecodan R32 paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen. Mallisto kaikkiin tarpeisiin.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKKAAT ILMALÄMPÖPUMPUT JA ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT Sastamala, Tampere, Nokia ja koko PIRKANmAA

Tarjoamme laadukkaat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput Pirkanmaalla mm. alueella Sastamala, Tampere, Nokia, Lempäälä, Huittinen, Kokemäki, Loimaa, Urjala, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Hämeenkyrö ja Ikaalinen. Lisäksi palvelemme koko Pirkanmaan ja Satakunnan alueella