LINJASANEERAUS (Taloyhtiön PUTKIREMONTTI) Sastamala, Tampere, Nokia ja koko Pirkanmaa

LVI-Asennus Salmelan palveluihin kuuluu myös linjasaneeraus alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Huittinen, Kokemäki, Lempäälä, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta.

Linjasaneeraus eli taloyhtiön putkiremontti on aina merkittävä investointi taloyhtiölle, jonka vuoksi hanke on tärkeää toteuttaa aina huolellisesti suunnittelusta saneeraukseen asti. Linjasaneerauksen toteuttaminen askarruttaa asukkaita, joten on tärkeää kutsua asiantuntija mukaan yhtiökokoukseen. Linjasaneerauksen yhteydessä on myös hyvä miettiä muita mahdollisia tarpeita, kuten sähköjen tai tietoliikenneyhteyksien uusimista. 

Putkistojen lisäksi linjasaneerauksessa uudistetaan usein myös kylpyhuone, WC sekä keittiö. Näiden tilojen remontointi putkiremontin yhteydessä lisää asumismukavuutta merkittävästi, jolloin linjasaneerauksen tuloksista riittää iloa vuosiksi eteenpäin. Kiinteistön arvo nousee, kun talotekniikka paranee ja tiloista saadaan uudet ja viihtyisät.

Asukkaan kannalta on tärkeää, että tieto kulkee hyvin ja että asukkaalle koituva haitta on mahdollisimman vähäinen. Urakoitsijaa valitessa on tärkeää huomioida linjasaneerauksen toteuttamistapa ja toimintamalli. On tärkeää, että aikataulut pitävät ja että asukas on tietoinen saneerauksen kulusta ja työvaiheista.

LVI-Asennus Salmela Oy huolehtii linjasaneerauksen toteutumisesta huolellisesti ja ammattitaitoisesti. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKKAAT LINJASANEERAUKSET Sastamalan, Tampereen, Nokian ja koko Pirkanmaan alueella

Laadukas ja ammattitaitoinen linjasaneeraus (taloyhtiön putkiremontti) alueella Sastamala, Tampere, Nokia, Lempäälä, Huittinen, Kokemäki, Loimaa, Urjala, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Hämeenkyrö ja Ikaalinen. Lisäksi palvelemme koko Pirkanmaan ja Satakunnan alueella