KVV- JA IV-TYÖNJOHTO Sastamala, Tampere, Nokia ja Pirkanmaa

LVI-Asennus Salmela Oy tarjoaa korkealaatuista KVV- ja IV-työnjohtoa alueella Tampere, Nokia, Sastamala, Huittinen, Kokemäki, Lempäälä, Akaa sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta. Olemme KVV- ja IV-pätevyyden haltija, eli olemme oikeutettu toimimaan kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen suunnittelijana, sekä työmaan vastaavina työnjohtajina.

KVV- ja IV-työnjohtaja vastaa ja valvoo, että urakoitavan kohteen työt ovat vesi-, viemäri- ja IV-tekniikan osalta turvallisia, terveellisiä ja käyttökelpoisia, sekä viranomaismääräysten mukaisesti toteutettuja. KVV-työnjohdolla on myös vastuu hyväksymistään töistä. 

KVV- ja IV- työt ovat luvanvaraisia, jonka vuoksi KVV- ja IV-työnjohtaja tulee aina hyväksyttää kunnan rakennusvalvontavirastossa ennen urakan aloittamista. Mikäli nimetyllä henkilöllä on aiemmin myönnetty kunnan hyväksyntä työnjohtajan tehtävään, nopeuttaa se rakennusluvan myöntämistä. Oikeus toimia KVV-työnjohtajana on kuntakohtainen. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

KORKEALAATUISTA KVV-TYÖNJOHTOA Sastamalan, Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella

Tarjoamme ammattitaitoista KVV-työnjohtoa alueella Sastamala, Tampere, Nokia, Lempäälä, Huittinen, Kokemäki, Loimaa, Urjala, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Hämeenkyrö ja Ikaalinen. Lisäksi palvelemme koko Pirkanmaan ja Satakunnan alueella